Hlavní navigace

Arctic se vrhá na klávesnice a myši

23. 6. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Arctic Cooling, v našich končinách docela populární výrobce chlazení, se v posledních letech pouští do neprobádaných vod. Vlastními skříněmi a zdroji to zdaleka neskončilo a na přelomu loňského a letošního roku Arctic přišel na trh se sluchátky a reproduktory a vlastní herní konzolí. Kdybyste to náhodou nezaregistrovali, Arctic Cooling svůj název zkrátil pouze na Arctic a k té příležitosti má i nové logo:

Novými přírůstky do nabídky této společnosti je klávesnice Arctic K381 a myši M551 a M557.

Arctic K381 je ultratenká (20 mm v nejtlustším místě) a ultralehká (555 gramů) klávesnice s nízkým zdvihem kláves. Připojuje se přes rozhraní USB, na výběr bude mezi bílým a černým barevným provedením. K381 bude dostupná co nevidět, za cenu přibližně 540 Kč včetně daně.

Myš Arctic M551 je levnější ze dvou nových hlodavců. Má dvě tlačítka na straně palce a měnitelné rozlišení snímače. Mezi 2400, 1600 a 800 dpi se přepíná tlačítkem na hřbetu myšky a aktuální nastavení indikují diody na levém boku. Její cena je stanovena na 550 Kč s DPH a bude dostupná až v září/septembri, což platí i pro model M571. V ceně je zahrnuta dvouletá záruka a příslib, že narozdíl od některých levnějších myšek se stříbrná barva na M551 a M571 časem neochmatá.

Ergonomičtěji vyhlížející tvar, další tlačítko vedle kolečka a systém závažíček (s nimi lze hmotnost myši upravit o 26 gramů), to jsou charakteristiky Arcticu M571. Ovšem, připlatíte si za ně – tento model vás vyjde na 640 Kč s daní.

Zdroj: Arctic Cooling

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku