Hlavní navigace

Asus ZenWatch 2 budou dostupné ve dvou velikostech [Computex]

1. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na Tchaj-wanu se dnes rozjel veletrh Computex a Asus jej zahájil představením několika nových produktů. Mezi nimi i hodinek ZenWatch druhé generace. Na rozdíl od té první je bude prodávat ve dvou variantách a třech barevných verzích.

Hodinkám nově přibyla otočná korunka na straně a také magnetické nabíjení, které funguje podobně jako to u Apple Watch. Větší verze má rozměry 49 × 41 mm, přičemž pásek je široký 22 mm. Ta menší pak 45 × 37 mm a pásek se šířkou 18 mm. Ta jednoznačně cílí na dámy. Asus bude nabízet tři barevné varianty a také 18 různých pásků. Jsou rozdělené na kožené, prémiové kožené a ocelové.

Asus ZenWatch 2
Asus ZenWatch 2

Asus ZenWatch 2 Asus ZenWatch 2 Asus ZenWatch 2

Hodinky jsou poháněny nespecifikovaným procesorem Snapdragon od Qualcommu, chlubí se odolností IP67 a displej je chráněn sklem Gorilla Glass 3.

Asus ZenWatch 2 fungují na Androidu Wear poslední verze 5.1.1. Asus přidal svoje aplikace pro sledování sportovních aktivit a také doplněk pro vytváření vlastního vzhledu digitálního ciferníku. Informace o cenách zatím nejsou dostupné, hodinky mají na trh zamířit na podzim tohoto roku.

Byl pro vás článek přínosný?