Hlavní navigace

Audiotéka má narozeniny. Celý týden bude nabízet audioknihy jen za 149 Kč

9. 10. 2018

Sdílet

Zdroj: Audiotéka

Největší obchod s audioknihami dnes spustil oslavy sedmého výročí od spuštění služby. Narozeniny Audiotéky se v minulosti tradičně nesly v duchu slev, všechny tituly v daný den (nebo dny) stály 149 Kč. Letos je formát oslav trochu jiný.

Slevy budou celý týden od 9. do 15. října, v jednotlivé dny ale budou za 149 Kč jen audioknihy vydané v konkrétních letech. Dnešek začíná rokem 2012, zítra bude 2013 atd. Lákadly pro dnešek jsou například biografie Steva Jobse, první díl Stopařova průvodce, Larssonova trilogie Milénium, Bylo nás pět, Stoletý stařík a další desítky až stovky další. V nadcházejících dnech budou za 149 Kč zbylé audioknihy.

Audiotéka slaví 7. narozeniny slevy Audiotéka slaví 7. narozeniny

V katalogu Audiotéky je již přes 4000 titulů od 1600 autorů a 190 vydavatelů. Přes 150 titulů vydala i samotná Audiotéka. Audioknihy namluvilo 2700 interpretů, mezi muži je nejposlouchanější Martin Stránský, mezi ženami Bára Hrzánová. Nejprodávanějšími tituly posledního roku jsou Boss Babiš od Jaroslava Kmenty, Počátek Dana Browna a Stručná historie času od Stephena Hawkinga.

TIP: Břetislav Hanzel (Audiotéka): Zatím umíme prodat hlavně mužské tituly

Podle Audiotéky lidé nejvíce čtou (tedy poslouchají) ve 22:00 a v průměru tyto relace trvají 20 minut. Statistiky vyplývají z používanosti mobilních aplikací pro Android a iOS. Největší zákazník Audiotéky si mimochodem koupil již 1231 titulů.

Byl pro vás článek přínosný?