Hlavní navigace

Battle Panic: Miliony skřetů všude (minihra)

13. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na vaše malé hradiště s laťkovým plotem se z okolí začínají přibližovat malí zelení skřeti. Kdoví co je přilákalo, ale jsou tu. Můžete je pomalu zabíjet jednoho po druhém vlastní rukou, nebo na ně poslat vojáčky.

Ale pro získání vojáčka musíte mít kasárna, tedy malou boudu, kde je asi někdo rodí a hned trénuje, protože přesně tak kasárna ve všech hrách fungují. Na postavení budovy budete potřebovat zlato a dřevo, které těžíte v okolí hradiště.


 

Důl je díra do země, ten vám skřeti nevezmou, ale není nekonečný. Tím spíše těch pár jehličnanů. Suroviny zkrátka nerostou na stromech (i když to dřevo možná…). Kromě vojáčků můžete rodit a trénovat lučištníky a koňáky. Ti všichni dosáhnou vyšší úrovně, jakmile první sled padne, respektive jste jich vyrobili dost. Kasárna poskočí na vyšší level, vojáci jsou náhle silnější a kavalerie nepřemožitelná.

 

Bráníte se proti skřetům, orkům, větším orkům a ještě větším zlým orkům. A chodí ve vlnách. Lozí z jeskyní, přichází po mostech, nikdy to nekončí. Jsou stále větší a chytřejší a vy nevíte, jestli dřív syslit zlato, nebo vylepšit hradiště na hrad a doufat v pevnost kamene, než spoléhat na žoldáky. Jestli jim pomáhat v boji a nechat mezitím chudnout pokladnici, nebo léčit líně lukostřelce, kteří stejně brzo padnou…

platforma: web a ipad

odkaz: Battle Panic

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.