Hlavní navigace

Benchmark Stalker: Call of Pripyat zdarma

18. 11. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stejně jako Clear Sky, i další díl série S.T.A.L.K.E.R., Call of Pripyat, se dočkal po vydání hry i samostatného benchmarku. Tento zdarma šířený 421MB soubor můžete stáhnout buď GSC (výrobce) od anebo lépe z techPowerUp!.

Opět by měly být k dispozici čtyři sekvence demonstrující různé situace (den, noc, déšť, sluneční paprsky) a opět můžete nastavit rozlišení, anti-aliasing (i průhledných textur), SSAO a použití verze DirectX (9 = méně než Enhanced full dyn. lighting, DX10.1 a zřejmě i DX11 jsou v Advanced options). Znovu se tedy dá čekat velice dlouhý průběh testu. Použijete-li funkci Rate benchmark, budete zařazeni do oficiálního žebříčku a obdržíte svůj bannrt s výsledkem (pořadím, k dispozici po sesbírání 500 výsledků).

Své výsledky posílejte do připraveného vlákna v diskuzním fóru. Jak by to mohlo ideálně vypadat, demonstruje jeden z uživatelů techPowerUp fóra:

Poměr výsledků lze srovnat s testem na ComputerBase (viz tato aktualita) anebo lépe s Firingsquad. Tento web už totiž tímto benchmarkem testuje v recenzích (třeba v článku o HD 5970).

Zdroj: FiringSquad, TPU fórum
Stažení: GSC (výrobce hry, pomalé), techPowerUp! (mirror, rychlé)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku