Hlavní navigace

Betaverze Office 2013 vyjde asi až ke konci července, chyby musí být opraveny

3. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stejný web, který před pár dny ohlásil, že Microsoft vydá betaverzi chystané kancelářské sady Office 2013 možná již v tomto týdnu, nyní hlásá, že k vydání nedojde. Podle bouweenpc.nl prý v připravovaném produktu testeři našli vysoký počet kritických chyb, jichž se chce Microsoft nejprve zbavit, než ukázku vyšle na veřejnost. Sice se jedná o pouhou betu, avšak pokud bude nefunkční, nemusí ji firma ani vydávat, nemělo by to cenu. My si také chceme nové programy vyzkoušet, podle všeho tuto příležitost dostaneme až ke konci tohoto měsíce.

 

Stále platí, že si ochutnávku Office 2013 bude moci stáhnout každý zájemce. Podobně jako v případě Windows by tato verze oficiálně neměla nést nálepku beta. Údajně se bude nazývat Microsoft Office 2013 Consumer Preview. Buď jak buď, na jménu nezáleží. Důležité budou funkce. A výrazně upravený vzhled. Největší úpravy uvidíme nejspíš v poštovním klientu Outlook, ale ani další aplikace nezůstanou beze změny. Jedním z další důvodů zdržení může být Office Marketplace.

Tip: Office 2013: přímá editace dokumentů ve formátu PDF ve Wordu

Tento katalog, určený speciálně pro kancelářský balík, bude sekundovat Windows Store. Podle nizozemského webu ještě není připravený, takže zatímco na něm budou vývojáři pracovat, jiný tým bude ještě ladit chyby v aplikacích. Mimochodem, na stránce insomnia.gr se objevil obrázek, kde můžete vidět také další ikony programů, které odhaleny nebyly. Dosud jsme měli možnost spatřit Excel a OneNote. A také logo celého balíku.

Zdroj: Neowin | insomnia.gr via @windows4live

Byl pro vás článek přínosný?