Hlavní navigace

Bethesda rozdává Morrowind a kamarádí se Steamem

26. 3. 2019

Sdílet


Včera to bylo přesně 25 let od vydání The Elder Scrolls: Arena, prvního dílu velké série fantasy RPG. Vývojářské studio a vydavatelství Bethesda toto výročí oslavuje hned několika dárky. The Elder Scrolls Online půjde až do 3. dubna hrát zdarma, fanoušky The Elder Scrolls Legend čekají nové kartičky a hráči Skyrimu mohou zdarma stahovat nějakou virtuální bižuterii.

Nejhezčím dárkem je možnost zdarma si stáhnout Morrowind. Třetí díl ságy TES je dostupný na bethesda.net. Po registraci klikněte na odkaz z předchozí věty a zadejte kód TES25TH-MORROWIND. Hra bude bezplatně ke stažení až do neděle 31. března.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Ke zklamání fanoušků nepadlo žádné slovo o chystaném pokračování, na které se již tak dlouho čeká. Zatím nejdéle se čekalo právě na Morrowind (6 let), ale poslední Skyrim vyšel již v roce 2011 a hráči zatím ví jen to, že šestý díl bude. Někdy.

https://twitter.com/bethesda/status/1110225138979651584

Bethesda mimochodem potvrdila, že chystané střílečky Rage 2, Wolfenstein: Youngblood a Cyberpilot nebo Doom Eternal skutečně vyjdou na Steamu, nejen na Bethesda.net. Vzhledem k tomu, že jsou na Steamu i předchozí díly, to nepřekvapí. Vydavatelství ale chtělo hráčům s předstihem oznámit, že nemá žádnou exkluzivitu s Epic Games Storem, jak je dnes v módě. Na Steamu mimochodem opožděně vyjde také Fallout 76.

Byl pro vás článek přínosný?