Hlavní navigace

Black Friday nabízí zajímavé příležitosti nejen k výhodným nákupům elektroniky

Zdroj: Redakce

Chcete nakoupit vánoční dárky za nejlepší ceny? Díky Black Friday seženete veškeré zboží v desítkách obchodů až o 80 % levněji! Letošní ročník připadá na 23. listopadu. Kde se vyplatí nakupovat a jak ušetřit maximum peněz? Black Friday neboli Černý pátek je nákupní horečka, která má původ v USA. Díky obrovským slevám se Black Friday těší rok od roku větší oblibě jak u prodejců, tak u nakupujících. Svátek tedy láká každým rokem více obchodů, které se do akce zapojují a přinášejí zákazníkům nové nabídky.

Komerční sdělení
22. 11. 2018

Sdílet

Elektronika za bezkonkurenční ceny? Tady ji koupíte nejlevněji

Chcete svým blízkým pod stromečkem udělat radost novým mobilním telefonem nebo notebookem? Elektronika, mobilní telefony a software jsou v posledních letech mezi vánočními dárky trhákem. Jinak tomu jistě nebude ani letos. Během Black Friday 2018 přitom výhodně nakoupíte oblečení, kosmetiku, hračky pro děti i již zmíněnou elektroniku. Které obchody jsou do akce zapojeny a jaké slevy nabízejí? Představujeme 3 TOP velikány.

1.  Mall.cz

Nakupujte elektroniku výhodně. Mamince dejte pod stromeček pračku, tatínkovi třeba vrtačku a sourozencům nejnovější mobilní telefony za výhodné ceny. Black Friday na Mallu slibuje až 80% slevy! Pohlídejte si novou vlnu akčních nabídek, která přichází vždy po 6 hodinách. Navíc díky Tipli.cz získáte v obchodě Mall až 4 % zpět díky cashbacku. Jak to funguje?

Zaregistrujte se na Tipli.cz a proklikněte se do obchodu. Díky cashbackovému portálu ušetříte peníze z každého nákupu provedeného přes internet. Vyberte si zboží, zaplaťte a počkejte si na odměnu. Za přivedení zákazníka dostane Tipli od obchodu provizi. O tu se s vámi poté rozdělí.

info 01 cz

Cashback získáte i v dalších Tipli partnerských obchodech s elektronikou, jako jsou například OKAY elektro, Smarty nebo Kasa.cz.

2.  Alza.cz

Obchod Alza si Black Friday oblíbil natolik, že ho pořádá i několikrát do roka. Během předvánočního Černého pátku slibuje ceny až o 80 % nižší. Kupte ve výprodeji například grafický notebook, tablet nebo kvalitní zrcadlovku. Díky kladným recenzím a pozitivním zkušenostem s případnou reklamací můžeme Alzu pouze doporučit.

3.  OKAY elektro

I v OKAY se můžete těšit na obrovské slevy na veškerý sortiment. Ušetřete až 55 % na vybraných produktech. Kvalitní elektroniku za takové ceny totiž jindy, než během Black Friday neseženete. V OKAY koupíte výhodně notebooky, software nebo počítačové hry.

TIP: Víte, že OKAY prodává kromě elektroniky také nábytek? Ušetřete během Černého pátku také na vybavení domácnosti.

Udělejte si radost nebo potěšte své blízké pořádným dárkem! Díky Black Friday si totiž můžete dovolit i jinak poměrně drahé herní vybavení nebo kvalitní mobilní telefony. Pořiďte si zboží s cashbackem a nakupujte za minimální částky. Podívejte se také na Black Friday na Tipli a zjistěte, ve kterých obchodech získáte kromě slevy také cashback. Ten navíc můžete využít po celý rok. Nakupujte proto z pohodlí domova, bez zbytečných tlačenic a navíc ještě o pár procent levněji!