Hlavní navigace

Bluetoothová sluchátka Arctic P324 se nezaleknou vody ani potu!

16. 3. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Švýcarská společnost Arctic již dávno není pouze producentem kvalitních chladících komponent, ale snaží se zabrousit také do vod poměrně neznámých. Do těch spadají dnes představená supraaurální bezdrátová sluchátka Arctic P324, jež se vyznačují mj. zákrčním obloukem, extra lehkým provedením a také odolností proti vodě a potu, který je jinak postrachem a zabijákem většiny běžných řešení.

Arctic P324

Fanoušci hygieny a komfortu určitě ocení vyměnitelné a omyvatelné náušníky, výrobce se rovněž chlubí znamenitým zvukovým podáním, jak už to u sluchátek povětšinou bývá. Realitu zjistíme až z recenzí, podobných produktů není na trhu mnoho a tak se jistě první zkušenosti dají očekávat v následujících týdnech. Výdrž na jedno nabití je odhadována na solidních 20 hodin přehrávání muziky, bezdrátové spojení s přehrávačem je realizováno skrze moderní Bluetooth 4.0.

Arctic P324 krabice Arctic P324 nabíjení

Potěší a překvapí přítomnost zabudovaného mikrofonu, potivější jedinci tak mohou uvažovat i nad pořízením k počítači. Vkusné modré provedení výše doplňují varianty v černé, bílé, modré, růžové a limetkové barvě. Každý si tak vybere dle svého gusta. Cena za tento outdoorový doplněk je stanovena na velmi příjemných £22.99 (cca 900 Kč), což nezní vůbec špatně. Nakupujte ale rychle, po 31. květnu 2015 vyskočí pořizovací suma na £29.99 (1150 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?