Hlavní navigace

BroApp obstará komunikaci s přítelkyní, takže budete mít více času na kámoše

25. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Některé nápady prostě člověka pobaví. Jako třeba BroApp. Aplikace pro Android si bude chvíli hrát na vás. Dámy teď nebudou poslouchat, neboť bude komunikovat s vaší přítelkyní, a to zcela automaticky. Na vás je, abyste si nastavili soubor pravidel a předpřipravených zpráv. Aplikace jich pár obsahuje, přičemž vy je můžete upravit a vybrat si, které použít. Dále vyberete Wi-Fi doma, v práci a u přítelkyně.

Bezdrátové sítě budou sloužit jako ukazatel vaší polohy, takže aplikace nic nepošle, pokud jste např. na návštěvě u své slečny. Volíte také dny v týdnu a časy či události, kdy bude automatická komunikace uplatněna. Aplikace je natolik chytrá, že si projde historii komunikace, takže pokud jste v kontaktu s vaší přítelkyní již byli, nebude ji kontaktovat znovu. Tak a teď budete mít více času na své kámoše! BroApp je k dispozici v Google Play za zhruba 40 Kč.

 

O morálních stanoviscích bych se raději nebavil. Reakce uživatelů je naprosto logická. Zatímco někomu nápad připadá výborný, jiný by raději podobné činnosti nenechával na automatu. Ať se vám to líbí, nebo ne, BroApp existuje a někteří ho budou používat. Samozřejmě za vás neobstará celou konverzaci, pouze ji načne rutinním dotazem.

via Tomáš Baldýnský

Byl pro vás článek přínosný?