Hlavní navigace

Brother uvádí inkoustovku s NFC a model s rychlostí 100 stran/min.

Zdroj: Redakce

Dva nové modely inkoustových tiskáren uvádí v těchto dnech na trh společnost Brother. Model HL-S7000DN cílí především na firemní klienty s požadavky na rychlý tisk a nízké provozní náklady. Druhý model MFC-J6920DW se pak chlubí podporou NFC, která usnadňuje přímý tisk z mobilních zařízení. Podporuje také propojení s vybranými webovými úložišti a sociálními sítěmi.

Komerční sdělení
10. 2. 2014

Sdílet

Čiperný inkoust: vysokorychlostní tiskárna společnosti Brother pro pracovní skupiny

Společnost Brother uvedla na trh novou monochromatickou tiskárnu pro rušné provozy HL-S7000DN. Nejedná o laserové zařízení! Díky inovaci a rozvoji nových technologií je nyní možné tisknout s inkoustovou tiskárnou rychlostí až 100 stránek za minutu. Společnost Brother se tak dostává na trh vysokorychlostních tiskáren pro velké společnosti.

Rychlejší než nejrychlejší laserová zařízení? Inkoustová vysokorychlostní tiskárna Brother HL-S7000DN ohromuje rychlostí tisku až 100 stránek za minutu (50 duplexně), je ideálním pomocníkem v rušných provozech o objemu tisku až 20 tisíc stránek měsíčně. Nová technologie není zaměřena jen na produktivitu, ale také na šetrnost k životnímu prostředí. Jinými slovy, nová HL-S7000DN spotřebuje o 60% méně energie než konkurenční modely a za nižších nákladů na tisk.

HL-S7000D nabízí velmi nízké náklady na tisk, navíc spotřebuje až o 60% méně energie než konkurenční modely. Avšak nejen vysoká rychlost tisku ale i kvalitní výtisky dle ISO standardů (jmenovitě ISO-11798) řadí HL-S7000DN mezi špičkové produkty na trhu.

Spolehlivost v rušném pracovním prostředí společně s vysokokapacitními náplněmi (až na 30000 stránek) a zásobníkem papíru až na 2100 listů zaručuje plynulý a rychlý tisk vícestránkových dokumentů. Zcela nová technologie tiskových hlav, která pokryje celou šířku papíru formátu A4 a disponuje 5198 tryskami, enormně zrychluje tisk.

Opravdu se nejedná jen o rychlý tisk při nízkých nákladech, za zdůraznění stojí i jednoduchý design, šetrnost k životnímu prostředí a v neposlední řadě představuje ekvivalent k laserovým konkurenčním modelům.

Zdenek Kapusta, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku, řekl: „Jsme velice pyšní na vývoj nové technologie, která nám umožnila průlom do oblasti vysokorychlostních tiskáren. Bylo pro nás výzvou vytvořit zařízení, které bude spolehlivé a bude odpovídat vysokým požadavkům trhu. HL-S7000DN představuje milník – možnost oslovit nové firemní zákazníky. Tiskárna je vybavena moderními technologiemi a funkcemi. Tyto funkce lze velmi snadno a intuitivně konfigurovat pomocí webového rozhraní, přes které je možné provádět i jednoduchou správu tisku. HL-S7000DN je popravdě inovativním zařízením.“

Pro více informací navštivte www.brother.cz

 

Úspěch Brother A3 multifunkčních zařízení

Společnost Brother uvedla na trh nové “malé” inkoustové A3 multifunkční zařízení MFC-J6520DW. Řada profesionálních modelů nabízí tisk, skenování, kopírování a fax format A4 i A3 za velmi příjemnou pořizovací cenu.

Vlajkovou loď nové řady inkoustových multifunkčních zařízení generace Print 3.0 představuje model MFC-J6920DW. Jedná se o rychlé, spolehlivé a funkcemi vybavené zařízení s technologií Near Field Communication* (NFC) umožňující tisk dokumentů a fotografií přímo z chytrých telefonů, telefon stačí přidržet v blízkosti zařízení – bez připojování k drátové, či bezdrátové síti. 

Brother MFC-J6520DW představuje nejmenší a také nejlevnější model nové řady profesionálních A3 inkoustových zařízení společnosti Brother. Pyšní se rychlostí 22 stránek monochromaticky a 20 stránek za minutu v barvě (dle ISO/IES 24734 standardů). Plně vybavené multifunkční zařízení s tiskem, skenováním, kopírováním a faxem jak A4, tak A3 formátu, při rozlišení až 6000 x 1200 dpi.

Mezi užitečné vlastnosti se take řadí přihlášení do účtů jako Facebook, Microsoft SkyDrive®, Google Drive™, Picasa™ Flickr ® nebo Evernote® přímo ze zařízení Brother, tím je umožněno přímé skenování a kopírování fotografií. Taktéž přímý tisk z/ skenování do USB. Near Field Communication* (NFC): přímý tisk z mobilních zařízení bez nutnosti připojování přes síť/ WiFi. NFC je k dispozici u většiny chytrých telefonů s OS Android. A v neposlední řadě Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint** nebo Google Cloud Print™ aplikace nabízejí přímý tisk z chytrých telefonů pomocí WiFi.

* Near Field Communication představuje novou formu bezdrátového připojení na krátkou vzdálenost, která umožňuje přenos dat mezi zařízeními bez WiFi. NFC je pouze pro zařízení s operačním systémem Android.

**AirPrint a AirPrint loga jsou ochrannými známkami společnosti Apple Inc.