Hlavní navigace

Canon představil univerzální a kompaktní stolní skener

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
3. 7. 2012

Sdílet

Praha, 2. července 2012 - Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představila všestranný a kompaktní stolní skener imageFORMULA DR-C130 s profesionálním skenovacím softwarem pro ještě kvalitnější zpracování dokumentů.

Nejnovější přírůstek do rodiny skenerů Canon imageFORMULA má uživatelsky přívětivé ovládání a zajišťuje spolehlivé skenování. Obsahuje také všestranný software, který umožňuje snadné připojení do cloudu a skenování o rychlosti až 30 stran za minutu/60 obrázků za minutu.

„Vidíme stále větší poptávku po decentralizovaném zpracování dokumentů, zejména pokud jde o vzdálené pobočky a práci napříč týmy a odděleními. Pojišťovací, finanční, zdravotnické a dopravní společnosti a správa stále potřebují kompaktní a jednoduše ovladatelný skener, aby zlepšily způsob digitálního sdílení informací. Nový skener imageFORMULA DR-C130 byl speciálně vyvinut pro tato rušná a na zpracování dokumentů náročná prostředí,” říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

Nový stolní skener má velmi jednoduché ovládání a je dodáván s profesionálním softwarem, který uživatelům umožňuje efektivnější zpracování dokumentů. Balíček programů obsahuje CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage a Kofax VRS. Integrovány jsou i cloudové plug-ony pro Microsoft SharePoint, Evernote a Google Docs. Uživatelé tak mohou okamžitě a lehce zpracovat dokumenty do cloudu a mít k nim přístup z jakéhokoli místa na světě. U DR-C130 lze nainstalovat prvky pro kontrolu za běhu, což podporuje přímou komunikaci s EMC Captiva Cloud Toolkit1 a softwarovým vývojářům umožňuje snadné vytváření webových aplikací pro skenování.

 

Canon imageFORMULA DR-C130

Canon imageFORMULA DR-C130

 

Canon imageFORMULA DR-C130

Canon imageFORMULA DR-C130

 

Nový DR-C130 nabízí pro precizní snímání dokumentů řadu pokročilých funkcí, včetně automatické detekce barev, rozpoznání orientace textu a sofistikované technologie MultiStream, která umožňující souběžný obrazový výstup dvou různých skenovacích režimů pro zvýšení efektivity a snížení nákladů.

DR-C130 díky robustnímu podavači spolehlivě skenuje různé druhy dokumentů, jako jsou například embosované karty, identifikační kary nebo dokumenty dlouhé až 3 metry. Přístroj má ultrazvukovou detekci dvojího podávání, která zajistí, aby všechny dokumenty byly správně zpracovány. Někdy je potřeba ale skenovat i dvojité dokumenty, například při skenování obálek nebo dokumentů s připojenými lepícími poznámkami. V těchto případech je možné pokračovat ve skenování jediným kliknutím a ignorovat tak chybu dvojího podávání.

imageFORMULA DR-C130 bude dostupný od července 2012.

1 EMC Captiva Cloud Toolkit lze samostatně zakoupit u společnosti EMC Corporation.