Hlavní navigace

Časopis 100+1 už můžete číst i na iPhonu a iPodu. Dostanete jedno číslo zdarma

12. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

V únoru naše vydavatelství Extra Publishing vydalo novou interaktivní čtečku s časopisem 100+1 zahraniční zajímavost pro iPad. Pokud tablet od Applu nemáte, ale chtěli byste Stoplusjedničku číst alespoň na iPhonu nebo iPodu Touch, od tohoto týdne už můžete. Upravenou čtečku pro malé displeje totiž najdete v App Storu.

Protože ne každému může časopis v menší podobě vyhovovat, Extra Publishing vydává jedno číslo zdarma, abyste si mohli čtení vyzkoušet, ještě než si časopis koupíte nebo předplatíte. V iPhonové verzi funguje všechno stejně, jen je text logicky menší. Můžete si jej však zvětšit, případně displej otočit na šířku. iZařízení s jemnou Retinou mají výhodu, text bude vždy ostřejší.

Stoplusjednička funguje na bázi HTML5, obsahuje obrázky ve vysokém rozlišení, zvuk, videa, interaktivní boxík s Twitterem @stoplusjednicka a několik různých formátů článků. Aplikace je rovněž součástí Newsstandu/Kiosku. Jedno číslo stojí 2,69 eura, ušetřit lze s předplatným. Už u měsíčního je jedno vydání za 1,80 eura, u ročního pak za 1,10 eura.

Pro androidisty máme také dobrou zprávu. Čtečka už je hotová, ale vývojáři publikačního systému Triobo, který ji pohání, stále ladí detaily. Různých formátů zařízení a verzí Androidu je velká spousta, takže optimalizace trvá déle než u Applu. V Play Storu se možná objeví už tento týden.

Byl pro vás článek přínosný?