Hlavní navigace

Česká Office 2010 jsou již na pultech. Máme ceny a další podrobnosti

1. 9. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na pultech českých obchodů se včera poprvé objevila nová sada Microsoft Office 2010 určená domácnostem a menším firmám. K dispozici jsou tři sady, které se liší cenou a počtem zahrnutých produktů. Kromě standardních krabicových vydání jsou Office poprvé v historii k dispozici také jako karty s kódem Product Key, které obsahují pouze licenci a instalační kód a jsou cenově výhodnější. Samotné programy si pak v případě zakoupení karty může uživatel stáhnout z webu nebo je nalezne předinstalované na nově zakoupeném počítači.

„Věříme, že o novou verzi Office 2010 bude mezi domácnostmi a podnikateli velký zájem, protože jen samotnou beta verzi programu Office 2010 si stáhlo pětkrát více zákazníků než beta verzi předchozích Office 2007,“ odhaduje Petr Bobek, produktový manažer divize Information Worker ve společnosti Microsoft.

Sada Microsoft Office 2010 nazvaná Pro studenty a domácnosti zahrnuje čtyři základní aplikace: Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Její doporučená maloobchodní cena ve formě karty s instalačním kódem činí 2 490 Kč.

Sada Pro podnikatele, která je určená menším firmám, obsahuje navíc program Outlook a její doporučená maloobchodní cena v případě karty s kódem činí 5 990 Kč.

Sada Professional navíc obsahuje ještě programy Publisher a Access.

Fotoaparátem: Microsoft Office 2010 Pro podnikatele dorazil už i k nám do redakce. Už nyní jej pro vás proto horlivě testujeme

České verze sad Office 2010 určené velkým firmám a organizacím se prodávají již od května tohoto roku formou multilicenčních programů.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?