Hlavní navigace

České domény jen od 5*registrátora

Zdroj: Redakce

Jak probíhalo šetření

Komerční sdělení
10. 10. 2012

Sdílet

Sdružení CZ.NIC letos registrátory opět prověřilo šetřením kvality jejich služeb. V rámci certifikace se hodnotily celkem 4 kategorie služeb, kterým přidělila určitou váhu.

  • registrace domén .cz (45 %)
  • ostatní služby (10 %)
  • nápověda a dokumenty (25 %)
  • technická funkčnost webu (20 %)

Nejvyšší pětihvězdičkové ocenění potvrdil v září tohoto roku registrační portál pro regZone.cz, který provozuje společnost ZONER software. Získané ocenění potvrzuje prozákaznickou orientaci a vysokou úroveň registrátorských služeb, včetně kvalitní zákaznické podpory 24/7.

Samotná pětihvězdičková registrace českých domén však není pro zákazníky regZone.cz jedinou výhodou.

Bonus navíc – webové stránky zdarma

ZONER k českým doménám nabízí naprosto unikátní službu na českém trhu. Ke každé doméně získáte vlastní www stránky zdarma s desítkami barevných šablon, fotogalerií a e-shopem zcela zdarma. Navíc s e-mailem ke každé doméně. Služba se jmenuje inPage Mini a je variantou oblíbeného redakčního systému inPage pro tvorbu webových stránek.

inPage Mini – základ pro každou .CZ doménu

Každý zákazník, který má doménu u společnosti ZONER software, si může službu zřídit zdarma na doméně a nastartovat svoji prezentaci na internetu. Novou službu využije prakticky každý. Od rodin s osobními stránkami, pro které je hlavním lákadlem fotogalerie, až po živnostníky, kteří dosud nemají žádnou prezentaci a postačí jim několik stránek s informacemi o službách a kontaktní formulář. Na své si přijdou i tvůrci tzv. MFA stránek, pro které je vytvoření nového webu otázkou 5 minut.

Webové stránky zákazníků dokazují, že i se službou inPage Mini se snadno dostanete na přední pozice v internetových vyhledávačích.

Domény .CZ včetně balíčku služeb zdarma inPage Mini si můžete registrovat za nejlepší ceny na portálu www.regZone.cz.

Nestačí Vám jednoduchý web? Zkuste plnou verzi za 600 Kč

Skvělá podzimní sleva 50% pro všechny, kteří mají s doménou .CZ vyšší ambice a chtějí vytvořit profesionální webové stránky. Varianta inPage Standard jen za 600 Kč/rok (+ DPH) získáte kromě hezkých a snadno upravovatelných stránek navíc:

  • doménu .cz zdarma
  • e-mailové adresy
  • kvalitní podporu SEO (Seznam, Google)
  • e-shop s pokročilými službami
  • stovky šablon vzhledu
  • rychlou aktualizaci dat on-line

Všechny informace o programu inPage naleznete na webových stránkách www.inpage.cz nebo se můžete kdykoliv obrátit na zákaznickou podporu společnosti ZONER software, tel. 603 196 637, e-mail admin@zoner.cz.

Zoner inPage