Hlavní navigace

Chytré e-shop řešení vám ušetří čas i peníze

Zdroj: Upgates
V posledních letech platí, že kdo není na internetu, jako by nebyl. Nejen mladá generace, ale i mnozí senioři aktivně využívají sociální sítě, online komunikační nástroje i vyhledávají informace. Navíc rok od roku stoupá obliba nakupování v e-shopech. Moderní technologie se v posledních desetiletích staly ve vyspělých zemích nedílnou součástí každodenního života.
Komerční sdělení
13. 6. 2022

Sdílet

Výjimkou není ani Česká republika. Zatímco ještě na přelomu tisíciletí byly mobilní telefony žhavou novinkou, nejedna rodina se obešla bez počítače a vytáčené internetové připojení přes pevnou linku využívali hlavně opravdoví nadšenci, dnes se bez nich neobejde téměř nikdo.

Vlastní e-shop nebo pronájem e-shopu vám zajistí nové příležitosti

Rozhodli jste se podpořit své podnikání spuštěním prodeje na internetu? Rozhodně se jedná o správné rozhodnutí. E-shop vám výrazně rozšíří okruh odběratelů zboží a usnadní práci. Druhá dekáda jednadvacátého století navíc přeje těm, kteří se nebojí internetového podnikání. Koronavirová omezení ukázala, že pořízení e-shopu je v časech pandemie v podstatě nezbytností. E-shopy proto zejména v posledních dvou letech rostly nejen v tuzemsku jako houby po dešti. I přes rostoucí konkurenci ale virtuální prostředí stále nabízí dostatek prostoru a příležitostí pro každého. Samozřejmě je třeba jít na to chytře a předem zvážit, jaké řešení pro vás nejlepší. V zásadě si můžete vybrat, jestli si necháte vytvořit kompletní e-shop přesně na míru, využijete již hotové e-shop řešení, nebo se vydáte střední cestou.

Tvorba e-shopu od nuly stojí desítky tisíc. Na vhodné platformě si ho ale zvládnete vytvořit i sami

Tvorba e-shopu je sofistikovaná činnost, která vyžaduje na slovo vzaté odborníky. Design a texty sice ovlivňují zákazníky nejvíce, jsou ale jenom pomyslnou třešničkou na dortu. Naprosto zásadními součástmi každého e-shopu jsou databáze produktů, zákazníků a objednávek či platební brány. Všechno musí bezchybně fungovat, spolehlivé zabezpečení je zcela nezbytné. Tvorba e-shopu proto rozhodně není levnou záležitostí. Pro mnoho drobných podnikatelů je takové e-shop řešení finančně nedostupné. Naštěstí je tu i další možnost, kterou je pronájem e-shopu.

Proč je pronájem e-shopu výhodný?

Pokud se rozhodnete pro pronájem e-shopu Upgates, ušetříte si spoustu času i peněz. Nebudete muset platit vysoké sumy specialistům, e-shop navíc budete mít k dispozici během chvilky. Snadno si vytvoříte vlastní design, i když patříte mezi naprosté laiky v oblasti webdesignu. Svůj e-shop budete moci libovolně konfigurovat, snadno ho také propojíte s užitečnými marketingovými nástroji. Využívat lze automatizaci objednávek, stavů zboží ve skladu, zasílání SMS upozornění, napojení na dodavatele i celou řadu dalších užitečných funkcí. Vše si navíc můžete po dobu 30 dnů vyzkoušet zcela zdarma.