Hlavní navigace

Acer představuje novou řadu modelů Aspire M5 o velikostech 14 a 15 palců

16. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Acer představila zcela novou řadu ultrabooků s názvem Aspire M5. Ta se pyšní nízkou hmotností, snadnou použitelností, nadstandardním výkonem a vynikající výdrží baterie. Zaujmout se snaží svým futuristickým vzhledem s důrazem na minimalismus. K dispozici jsou dvě velikosti, 14 a 15 palců.

 

Modely jsou osazeny procesory Intel Core třetí generace a grafickou kartou NVIDIA GeForce GT640M s 1GB operační paměti typu DDR5. Grafická karta také podporuje technologii PhysX a Microsoft DirectX 11.

 

Výrobce zabudoval do nových laptopů také technologii Acer Green Instant-On, která zajišťuje probuzení z režimu spánku do 1,5 s, a Acer Instant Connect, pomocí které dochází ke skenování a registraci nejnavštěvovanějších přístupových bodů a umožňuje se připojit k internetu v průběhu 2,5 s.

Acer Aspire M5 Acer Aspire M5

Mezi konfiguracemi nalezneme modely s magnetickým pevným diskem (pokud hledáme vyšší kapacitu), případně konfigurace obsahující pouze SSD, což v důsledku prodlužuje životnost baterie a nabídne vyšší uživatelský komfort v podobě svižnějšího systému a rychlejšímu přístupu k uloženým datům.

Celková výdrž baterie je v souladu s tradicí řady TimeLine, dokáže tedy vydržet provoz na baterii až 8 hodin.

Zdroj: TZ Acer

Byl pro vás článek přínosný?