Hlavní navigace

True Wireless sluchátka Galaxy Buds s funkcí potlačení hluku se jmenují AKG N400

31. 3. 2020

Sdílet

Samsung nabízí velmi dobrá True Wireless sluchátka Galaxy Buds, aktuálně již v nové verzi Galaxy Buds+. Jde o perfektní doplněk smartphonu jakékoliv značky, jenže jim chybí jedna podstatná funkce. Samsung ale také vlastní značku AKG. A právě AKG vyrobilo N400, což jsou podobná True Wireless sluchátka jako Galaxy Buds, ovšem s aktivním potlačením hluku. AKG N400 mají 8,2mm měniče a na akumulátor vydrží přehrávat hudbu 6 hodin (5 v případě zapnutého Noise Cancellingu). Pouzdro pak dodá dalších šest hodin. Dobíjet lze i bezdrátově přes standard Qi.

ANC i vodotěsnost

Aktivní potlačení hluku mají na starosti dva mikrofony na každém sluchátku, v aplikaci lze nastavit různé úrovně. Podržením prstu na levém sluchátku aktivujete TalkThru (propouštění okolních zvuků).

Tip: Samsung Galaxy Buds: tohle bude váš nejlepší hudební parťák (recenze)

Sluchátkům narozdíl od Galaxy Buds nechybí ani vodotěsnost. Na plavání vhodná nebudou, ale díky standardu IPx7 není problém v nich zmoknout. Zatím je Samsung prodává pouze v Koreji za cenu v přepočtu 170 € a v černém, stříbrném a modrém provedení. Na domácím trhu je již nabízí zdarma k 8K QLED televizoru.

KL24

AKG N400 jsou zhruba o třetinu dražší než Galaxy Buds+. Ale pořád levnější, než v současnosti nejlepší (kvalitou zvuku, ne provedením) True Wireless sluchátka WF-1000XM3 od Sony. Samsung k nám v polovině loňského roku dovezl pouze několik modelů včetně vlajkové lodi N700NC, ale od té doby nic. A zrovna tento model by mohl narušit hegemonii Sony.

zdroj: GSMArena.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.