Hlavní navigace

Aktualizujte Flash Player, zvlášť pokud používáte prohlížeč Internet Explorer

7. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Více než měsíc jsme o Flash Playeru neslyšeli, což lze považovat za slušný úspěch. V květnu ale takově štěstí mít nebudeme; tak jako Microsoft vydává záplaty pro Windows, nyní vydává Adobe záplatovanou verzi svého zásuvného modulu pro všechny internetové prohlížeče. Postiženým produktem je:

  • Adobe Flash Player 11.2.202.233 a starší (platí pro všechny podporované desktopové operační systémy)

Tip: Vyšel Flash Player 11.2, Adobe končí s podporou Internet Exploreru 6

Nová verze především záplatuje chybu, která se projevuje pouze pod Windows v Internet Exploreru. Zranitelnost může ohrozit stabilitu prohlížeče, útočník by mohl převzít kontrolu nad vaším počítačem. Takže klasika. Zvlášť pokud používáte stále nejrozšířenější prohlížeč, s aktualizací zásuvného modulu nečekejte. Flash Player 11.2 se již dokáže zaktualizovat sám na pozadí, i tak nicméně můžete provést ruční zásah, který je platný okamžitě. Adobe s touto verzí upustilo od podpory Internet Exploreru 6, zde můžete stále používat starší a stále podporovanou řadu 10.3.

 

MMF24

Pokud nevíte, co za verzi váš prohlížeč obsahuje, přejděte na adresu adobe.com/products/flash/about, kde se potřebnou informaci dozvíte. Pakliže používáte Chrome, nemusíte se jako obvykle o nic starat, Google vám aktualizaci v nejbližší době doručí. Ostatní stahujte:

Zdroj: Adobe PSIRT Blog

Byl pro vás článek přínosný?