Hlavní navigace

All-in-one PC od Lenova

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stejný trend jako už dlouhou dobu známe od Applu se léta snažít napodobovat ostatní výrobci. Dříve to byl například Umax, v poslední době se objevují nové atomové Asus Top s dotykovou obrazovkou a vlastní řešení nyní představuje i Lenovo.

Lenovo IdeaCentre A600 je celý název krasavce, který veškerý potřebný hardware integruje v těle 21,5" displeje. Samotný panel bude s největší pravděpodobností tvořen TN matricí s lesklou úpravou obrazovky, poměrem stran 16:9 a FullHD rozlišením.

Počítač je postaven na mobilních komponentech. Základ tvoří deska s Intel G45M čipsetem a procesorem Core 2 Duo mobile. Úložný prostor je volitelný, omezený jedním 3,5" diskem a operační paměť je max. 4 GB DDR3. Multimediální výbavu doplňují integrované repro, webkamera a mikrofon. Konektivita je rovněž bohatá: 6x USB 2.0, po jednom FireWire a ethernet, 6 in 1 čtečku paměťovek a Wi-Fi 802.11 a/b/g, volitelně i nejnovější n.

Větší užitnou hodnotu přinesou až volitelné komponenty. Doplnit můžete mobilní grafiku Radeon, Blu-ray mechaniku, hybridní TV tuner nebo univerzální dálkový ovladač, který funguje i jako VOIP telefon.

KL24

Operační systém se doporučuje Windows Vista Home Premium kvůli předpokládanému využití jako multimediálního centra, zajímavý je i bezpečností software VeriFace, který místo hesla využivá rozpoznávání tváře webkamerou. Lenono IdeaCentre A600 bude v prodeji v dubnu/aprílu tohoto roku za cenu 999 USD (základní výbava).

Zdroje: VR-Zone, Engadget

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku