Hlavní navigace

Alza zrychlí výdej. Zboží dostanete za hodinu od objednání v e-shopu

20. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší český e-shop chce před hlavní nákupní sezónou zrychlit výdej zboží. V Alze si můžete nově balíček vyzvednout přímo v některém z logistických center, a to hodinu od objednání. Vzhledem k poloze skladů je to atraktivní jen pro lidi z okolí hlavního města.

Smyslem je nabídnout zákazníkům desítky tisíc produktů k bleskovému vyzvednutí, což nemá v Česku obdoby. Nový systém ocení hlavně ti, kteří svůj nákup chtějí doslova ihned, a není pro ně problém osobně navštívit některý z našich centrálních skladů v okolí Prahy. Objednávku jsme pro ně schopni připravit už do hodiny od vytvoření objednávky. To znamená, že zákazník z pohodlí domova nakoupí a než k nám přijede, zboží už na něj bude čekat na výdejně či v AlzaBoxu,“ říká místopředseda představenstva Alzy Tomáš Havryluk.

KL24

Alza bude zboží vydávat do hodiny Alza bude zboží vydávat do hodiny, na screenshotu objednávka z 9:40 dostupná k výdeji v 10:45

Rychlý výdej už funguje v pražském showroomu, kde má Alza i sklad o rozloze 4000 m². Ve třech logistických skladech je ale 20krát tolik místa, takže rychle vyzvednout půjde cokoliv. Nakupující by ale měli dát pozor na vícepoložkové objednávky. V každém centru se totiž skladují jiné produkty.

V Horních Počernicích bude možné vyzvedávat malé produkty (např. parfémy, hračky, drobnou elektroniku), ty nadrozměrné (lednice, pračky, velké televize) budou k dostání ve skladu v Úžicích a středně velké (typicky malé domácí spotřebiče) ve Zdibech u Prahy. V Úžicích a Zdibech lze objednávky převzít od 9 do 18 hodin, v Horních Počernicích od 8 do 20 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?