Hlavní navigace

AMD a nVidia opět spolu v Acer Revo RL100

31. 8. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Acer si pro nadcházející berlínský IFA chystá zajímavé překvapení, o němž nyní informoval tiskovou zprávou, kterou jako první zveřejnil hongkongský unwire. Je to systém Revo RL100 s tím, co se již dlouho nevidělo: kombinací dvoujádrového mikroprocesoru AMD (Athlon II Neo K325 o frekvenci 1,3 GHz) a čipové sady Nvidia (ION, fakticky to je starý můstek s GeForce 9400M).

Subnotebook Acer Revo RL100

K tomu má RL100 2 GB DDR3-1066 SDRAM, 160GB disk s Windows 7 Home Premium (x86-64 verze) a DVD SuperMulti vypalovačku. Nikde není psáno, jak velký vlastně nettop je, ale pro zmenšení zabraného prostoru budou součástí balení stojánek.

Překvapení zde ale nekončí, pod mechanikou je ukryt speciální šuplík s velkým zasouvatelným touchpadem. Ten je možné vzhledem k velikosti přeměnit na dotykovou klávesnici. Z druhé strany je pak velký ovladač hlasitosti.

Subnotebook Acer Revo RL100

Kromě standardních tří USB 2.0 portů, čtečky karet (vypadá na SD / MMC / MS / MS-Pro), Ethernet a Wi-Fi modulů je součástí výbavy také HDMI výstup a dokonce optický S/PDIF. Specifikace tedy napovídají, že tento Acer nebude právě levný.

Subnotebook Acer Revo RL100

Zdroj: Netbooknews.de

Byl pro vás článek přínosný?