Hlavní navigace

AMD přibaluje hry zdarma: Crysis 3, BioShock Infinite a Tomb Raider (doplněno)

3. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Promoakce „Never Settle“ z konce minulého roku měla zřejmě úspěch, neboť AMD přichystalo novou. Letošní akce má název „Never Settle Reloaded“ a navzdory názvu k nim nedostanete kopie her s crackem od stejnojmenné skupiny, nýbrž kupony s kódem pro stažení legální kopie dvou áčkových her ze Steamu nebo Originu.

Ke každému Radeonu z řad HD 7800 nebo HD 7900 dostanete Bioshock Infinite (měl by být vydán 26. března) a pak podle modelu buď Crysis 3 (19. února), nebo Tomb Raider (5. března). Celkově je letošní bundle o něco skromnější než ten loňský, kde jste i k Radeonu HD 7770 GHz Edition dostali Far Cry 3. Nicméně, dostat hry, za které byste samostatně zaplatili možná až 2000 Kč, k Radeonu HD 7850 za 4000 Kč, to není vůbec špatná nabídka.

 

Kromě toho má AMD lákavou promoakci na nákup dvou Radeonů HD 7900 do CrossFire nebo dvoučipové karty Asus ROG Ares II, kde zákazníci dostanou dokonce šest, respektive osm her. Jak nás ale upozornil zástupce AMD, tato nabídka platí „jen pro vybrané trhy a partnery“ a na region střední a východní Evropy se nevztahuje.

Původní Never Settle z loňského roku

Zkrátka nepřijdou ani zákazníci z regionu Asie a Tichého oceánu, pro ně ale AMD vyměnilo Tomb Raider za DmC – nedávno vydaný restart série Devil May Cry, která je prý v těchto končinách populárnější. Na americkém e-shopu Newegg akce již běží a pokud poběžíte do nějakého českého obchodu, nezapomeňte se ujistit, že hry k Radeonům opravdu dostanete. Ti zbylí z vás, kdo nákup grafické karty nechystáte, můžete mezitím v diskuzi rozjímat, zdali je Never Settle Reloaded náplastí za posunutí vydání nové generace, nebo chce AMD takto vymést sklady, aby mohla uvést řadu HD 8000 už za pár měsíců.

MMF24

Doplněno: V České republice se akce mají zúčastnit e-shopy AlfaAlzaCZC a T. S. Bohemia a začíná už 4. února, tedy zítra. Akce není omezena časově, nýbrž množstvím kuponů přidělených jednotlivým obchodníkům.

Zdroj: AMD, The Tech Report

Byl pro vás článek přínosný?