Hlavní navigace

AMD Vision: krok vstříc uživatelům (video)

14. 5. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost AMD uvedla na předváděcí akci 12. května v Cannes ve Francii nové stolní počítače a notebooky jako součást svého programu s názvem VISION. Tento program společnosti AMD, poprvé představený v září 2009, pomáhá zjednodušit nákup počítače tím, že nahradí matoucí technické parametry jednoduchými popisy činností, kterých je počítač schopen.

Spotřebitelé čím dál tím častěji spatřují v počítačích nástroje své zábavy: sdílejí fotografie a videa se svými přáteli prostřednictvím sociálních sítí, stahují své oblíbené televizní seriály ze stránek věnovaných HD zábavě a upravují ma nich své rodinné fotografie a videozáznamy. VISION ale také značí vysoký grafický výkon, který je průvodním jevem počítačů vybavených touto technologií. PC tak lépe poslouží k nejrůznějším způsobům zábavy - od sledování filmů až po hraní her a úpravy fotografií. Právě proto jsou Cannes a tamní filmový festival příhodným místem pro předvedení vedoucí pozice společnosti AMD v grafice a vizuálním prožitku díky technologii VISION.

Systémy používající nové platformy pro notebooky a stolní počítače s technologií VISION společnosti AMD budou k dostání počínaje dneškem až do konce roku od výrobců původních zařízení (OEM) a systémových integrátorů, mezi něž patří Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI a Toshiba.

U příležitosti uvedení technologie VISION bude na filmovém festivalu uveden "krátký film", ve kterém bude mít hlavní roli světoznámý herec Miki Manojloviƒá, který zazářil ve dvou filmech oceněných Zlatou palmou.

MMF24

 

">" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">

Byl pro vás článek přínosný?