Hlavní navigace

Americký prezident do USB. A taky Batman, Yoda a Elvis

19. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bostonská firma Mimoco se specializuje na designové flashdisky s nejrůznějšími postavičkami. Do svého USB si můžete strčit Darth Vadera, Yodu, Batmana, Einsteina, Elvise, Spocka nebo Jokera. Nejnovější kolekce zahrnuje dva americké prezidenty.

George Washington a starý dobrý Abe Lincoln o kapacitě od 8 GB do 128 GB může zařadit váš počítač do tábora imperialistů. Cena se pohybuje v rozmezí 20–130 dolarů podle kapacity, ale třeba Washingtonů je na prodej jen omezené množství 1000 kusů, takže si pospěšte.

Dá se předpokládat, že i figurky amerických prezidentů budou beze zbytku vyrobeny v Číně. Není známo, zda přibudou i další prezidenti, všechny flashdisky přece nemusí mít stejnou barvu. Já si ale raději počkám na něco lokálnějšího, třeba figurku Jiřího Paroubka, nebo Rákosníčka do USB 3.0.

Vtípky potenciálních kupců ze Spojených států na sebe nenechaly dlouho čekat. Figurka Obamy by se dodávala včetně zdravotního pojištění, u figurky JFK by prý nebyla vhodná oddělávací hlava.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.