Hlavní navigace

Antec připravuje pozměněnou skříň Solo II-G

9. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hlavními přednostmi původního modelu Solo II byly vysoká kvalita zpracování a odhlučnění v podobě jeden milimetr silných, ocelových plechů a aktivně tlumícího materiálu uvnitř skříně. Nový model tyto vlastnosti zachovává a nabízí odlišný vzhled.

Antec SOLO II-G

Model Solo II-G má stejný decentní design, ale čelní maska je tentokrát šedá a boky matné, černé.

Skříň je formátu ATX miditower. Nabízí dvě externí pozice pro 5,25" mechaniky a tři interní pozice pro pevné disky formátu 3,5" či 2,5". Na čele pak najdete dva konektory USB 3.0, dva USB 2.0 a klasickou dvojici audio konektorů (sluchátka, mikrofon).

Antec SOLO II-G

Skříň lze osadit deskou ATX, Micro-ATX či Mini-ITX, zdrojem v horní pozici a až sedmi rozšiřujícími kartami. Jejich délka může být maximálně 381 mm.

Antec SOLO II-G

Většina spojů, včetně klece pevných disků a úchytů pro ventilátory je podložená gumou, která má utlumit vibrace. K odvětrání byly použity 120mm ventilátory TrueQuiet s nízkou hlučností. Ty mají regulovatelné otáčky od 600 do 1100 ot./min, hlučnost od 8,9 do 19,9 dB a protlačí 21,5–35,8 ft³/min vzduchu.

Antec SOLO II-G

Rozměry skříně jsou 440 (v) × 205 (š) × 470 (h) mm a váží přibližně 9,1 kg.

Antec Solo II-G by měla být dostupná v průběhu května za přibližnou cenu 172 USD, tedy asi 3300 Kč. Výrobce na ni poskytuje tříletou záruku.

Zdroje: TechPowerUp, Xtreview, Links.co.jp

Byl pro vás článek přínosný?