Hlavní navigace

Asus řady N: kdy jste naposledy slyšeli něco neuvěřitelného? (video)

4. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus do svých nových univerzálních notebooků N56 zřejmě vkládá velké naděje. Ostatně taky proč ne, podle dosavadních informací a podle zkušeností s minulou generací, N55SF, půjde podle všeho o velmi dobrou patnáctku se silným důrazem na kvalitní zvuk. O tom se zmiňuje i krátké video, které firma nyní vypustila.

Upoutávka se zaměřuje na několik vlastností notebooku. Především jde o zvuk – jak je u Asusu zvykem, počítač dostane techniku od Bang & Olufsen pod názvem SonicMaster Premium. Na jednom z posledních záběrů je vidět i externí subwoofer ve tvaru válce. Dále jsme si všimli podsvícení klávesnice, touchpadu (clickpadu) se soustřednými kružnicemi a stejným poměrem stran jako displej (tedy 16:9) pro větší pohodlí a Asus také zmiňuje jemné perforace zřejmě po téměř celé horní straně základny notebooku, které by měly vylepšovat zvukové podání. Poslední vlastností zmíněnou ve videu je Super Hybrid Engine 2, což je technologie Asusu pro rychlejší probuzení notebooku – to prý bude trvat jen dvě vteřiny a notebook prý vydrží až dva týdny ve standby.

 

KL24

O sérii N Asusu jsme už něco málo psali. Půjde o multimediální (univerzální) notebooky v úhlopříčkách 14, 15,6 a 17,3 palců, hliníkovými těly s designem silně připomínajícím MacBooky od Apple a moderní hardwarovou výbavou, čítající nové procesory Intel Ivy Bridge a grafiky Nvidia s jádry Kepler. Dostanou bohatou konektorovou výbavu, velká datová úložiště (o možnosti osadit SSD zatím nic nevíme). Displeje budou mít minimálně na 15,6″ a 17,3 úhlopříčkách rozlišení Full HD, u čtrnáctky v to doufáme také.

Zdroj: Asus (Youtube)

Byl pro vás článek přínosný?