Hlavní navigace

Aukro má novou aplikaci pro iOS. Funguje už i na iPadu

12. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aukční maniaci by měli zbystřit. Aukro, největší tuzemský aukční portál, totiž tento týden vydalo novou verzi aplikace pro iOS. Ta už umí skoro totéž co dospělý web. Můžete sledovat cizí i vlastní aukce (ale ne zakládat), komentovat starší nákupy, vyhledávat i přímo nakupovat.

 

CS24

Tvůrci aplikace připravili nový vzhled programu, změnili také ikonku a aplikace už je konečně optimalizovaná pro iPady. Na nich jsou i speciální funkce, které lépe využijí větší prostor: vyskakovací okno se sledovanými nabídkami a v režimu na šířku pak ostatní výsledky z vyhledávače. Ten už mimochodem umí vyhledávat i v popisech zboží a ukončených nabídkách. Vývojáři v changelogu dále zmiňují, že opravili i několik drobných chyb a aplikaci až trojnásobně zrychlili.

Těšit se prý máme i na další funkce. Osobně mi v aplikaci chybí hlavně přehled nejnovějších a končících aukcí nebo dražby od 1 Kč. U produktů (typicky elektroniky) zase chybí podrobnější filtr parametrů (úhlopříčka, paměť atd.). Mobilní Aukro by se teoreticky mohlo naučit aukce také vystavovat. Mobilem uděláte pár fotek, doplníte popis a zveřejníte. U menších aukcí to může být hračka. A co třeba doplňování kreditu pomocí in-app plateb od Applu? Vývojáři ještě mají několik rezerv, kam se posunout do budoucna.

Byl pro vás článek přínosný?