Hlavní navigace

Bezdrátoví proti drátovým: CzechComputer nasadil bojovou kampaň

6. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tahle novinka rozhodně není inzercí, ani propagací webového obchodu s hardwarem, nicméně přišla mi zajímavá svým zpracováním. U počítačových periferií se lidi často hádají, zda jsou lepší drátové klávesnice, či ty bezdrátové. Náročnější uživatelé volí připojení přes USB, které je jednodušší, nehrozí vybité baterie, ani milisekundové prodlevy.

Uživatelé notebooků zase argumentují jednoduchostí nebo omezeným počtem portů u svých zařízení. Osobně mám raději drát všude, kde to jde. I u notebooků se používá klávesnice vlastně jen doma a dokovací stanice vše řeší. Myš na vesty je tak jedinou variantou, kdy jsem ochoten překousnout bezdrát.

CzechComputer vsadil na tuto potlačovanou řevnivost a vyrobil leták s názvem Bezdrátoví proti drátovým. Nekoukejte na cenovky, ale všimněte si vojenského zpracování a vtipných hesel typu "kabely si vzít nedáme" či "seberte jim baterky.

A co vy, máte raději pořádný kabel, nebo preferujete neviditelné vlny? Červenočepičníci, nebo příznivci modrých čepic?

 
 

 

zdroj: CZC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.