Hlavní navigace

Bijak.cz: půjčovna filmů před premiérou na DVD

20. 4. 2010

Sdílet

 Autor: Redakce

Vydavatel Blesku či Deníku Sport – Ringier – chystá menší revoluci v internetovém půjčování filmů se službou Biják. Za 69korunovou SMS si budete moci zakoupit film pro neomezené sledování na 24 hodin ještě před premiérou na DVD. Tato akce však potrvá pouze na jaře v období od 21. dubna do 9. června a každou středu vyjde jeden film.

Gamer (2009), zdroj: Collider

Biják startuje zítra s filmem Gamer. Nevím jestli akční sci-fi s průměrným hodnocením je tou pravou killer nabídkou, zvlášť když Gamer vyjde dva dny nato v Popronu s plným komfortem DVD za 99 Kč. Pro lenochy se možná jedná o fér nabídku… Konkurenční Topfun nemá dostupné premiérové novinky, anii filmů nenabízí tolik, ale cenu půjčení na 24 hodin drží na 45 korunách.

Ještě je třeba zmínit, že filmy budou s českým dabingem a lze je sledovat streamované online i stažené na počítači. Formát bude zcela jistě WMV 9, zvuk s největší pravděpodobností stereo a o titulcích s původní zvukovou stopou si můžeme nechat jen zdát. Holt ještě budou muset půjčovny trochu dozrát.