Hlavní navigace

Bylo oznámeno pokračování herní pecky Company of Heroes 2

4. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud jste si v útlém věku rádi hráli na vojáčky, jistě jste již měli to štěstí zkusit si zahrát 3D strategii v reálném čase Company of Heroes. První díl vyšel již v roce 2006, přesto se dodnes těší mezi hráči velké oblibě.

Díky upozornění uživatele GASPi na fóru ExtraHardware vám můžeme nyní sdělit, že společnost THQ pracuje na druhém pokračování této legendární hry. Původním zdrojem této zprávy je anglická verze tištěného magazínu PC Gamer.

 

O hře jako takové toho není známo příliš, zásadní informace však zazněly – hra bude vydána příští rok (přesnější datum ale nevíme), hlavní kampaň bude probíhat na východní frontě, začne se v roce 1941 a to přímo ve Stalingradu.

V této kampani budete z počátku v roli obranné, s postupem se však hra otočí a vy budete postupovat až k Berlínu. Každému, kdo alespoň trochu zná historii, je jasné, že bude hrát za Rusy.

Company of Heroes 2Většina hry se bude odehrávat na sněhových pláních, a sníh jako takový bude hrát ve hře také velkou roli – bude zpomalovat jednotky, umožňovat jim lepší krytí, bude polykat těžké tanky, zkrátka bude vytvářet reálné problémy.

Se sněhem souvisí ještě jedna další novinka, a to funkce True Sight. Ta bude mít za cíl vám na monitoru práci znepříjemnit stejně tak, jako byste sami leželi zahrabaní na sněhové pláni při vichřici. Uvidíte přesně to, co uvidí vaše jednotka, kterou aktuálně ovládáte.

KL24

Mnoho dalších informací zatím není k dispozici, THQ se prý s dalšími informacemi podělí až později. Nám nezbývá než čekat. Jak vtipně poznamenal kolega Mirek Jahoda z ExtraHardware, v roce 2013 budeme muset na půl roku zavřít všechny magazíny.

Zdroj: fórum EHW, Sector.sk, Game Informer

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku