Hlavní navigace

Chcete pozvánku ke Google+? Napište nám

30. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud jste po včerejšku zatoužili po pozvánce k sociální síti Google+, ale nedostali jste se do první vlny pozvánek, nezoufejte. Víme, jak na to, Našli jsem zatím spolehlivý způsob, jak pozvat další lidi. Stačí, abychom s vaší e-mailovou adresou na Gmailu sdíleli nějaký obsah, pak vám přijde registrační formulář, který pouze potvrdíte.

Google+

Pokud se chcete ke Google+ připojit, stačí pak v Gmailu klepnout na ono červené tlačítko „Learn more about Google+“ nebo „Další informace o službě Google+“, které vás přesměruje na stejnou obrazovku, která je na screenshotu. Pak už stačí jen potvrdit informace a připojit se.

Jdete do toho? Pište maily do komentářů, případně si řekněte na naší adrese cnews@epublishing.cz.

Poznámka 1: Pokud vám Google+ napíše něco o nedostupné kapacitě a že to máte zkusit později, tak to prostě zkuste později :-). Zřejmě Google limituje počet požadavků za určitou dobu.

Poznámka 2: Google už zřejmě nepovolil sdílení odkazů z našeho účtu, proto jsme vytvořili nový s adresou cnwscz@gmail.com. Piště si o pozvánky tam, pokud ji ještě nemáte.

Cloud24

A když se najde hodná duše, která bude stejným způsobem pozývat místo nás, dostane se Google+ rychleji mezi více lidí.

Google už zřejmě nadobro povolil tradiční pozvánky. Jak na ně, najdete na Pozvánky ke Google+ už oficiálně. Chcete ještě? Tento článek už zavíráme.

Byl pro vás článek přínosný?