Hlavní navigace

Internetovou televizi Číčo TV už lze sledovat v rámci Vodafone Video Pass

15. 1. 2020

Sdílet

Nejnovější internetová televize v Česku uzavřela smlouvu s Vodafonem. Číčo TV bude nově dostupné v rámci služby Video Pass. Pokud ji budete mít aktivovanou, nebude se vám do datového limitu počítat sledování videa přes apliakci Číčo TV.

Video Pass stojí 19 Kč na den, nebo 199 Kč za měsíc. Svým způsobem jde od Vodafonu o porušení síťové neutrality, kdy si navíc za data nechá platit dvakrát. Někomu se to může vyplatit, někomu ne, ale budoucnost dat je úplně někde jinde. Dříve služba moc férová nebyla, nyní je to již lepší a data by skutečně měla být nemezená. Podobnou službu nabízel i T-Mobile, ale ten ji pro nové zákazníky již zrušil.

KL24

Od Číčo TV je to ale logický krok – pokud taková služba existuje a je v ní zahrnuta konkurence, nelze v ní nebýt. V rámci služby Video Pass je dnes dostupná většina celoplošných internetových televizí, chybí pouze Eri TV a T-Mobile TV. Seznam podporovaných služeb najdete zde.

Číčo TV je devátým operátorem internetové televize (pokud počítáme pouze celoplošné). Aktuálně nabízí jeden tarif se 69 stanicemi (45 ve Full HD) za 369 Kč. Pro televizory má v nabídce set-top-box s tunerem pro DVB-T2 a aplikaci pro Android TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.