Hlavní navigace

CnewsTV: 10 sázek, které zaručeně vyhrajete [video]

31. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

114. díl našeho seriálu vám přináší pět zajímavých videí napříč internetem.

 

10 sázek, které zaručeně vyhrajete

A je zde další video, které vám pomůže zabavit vaše kamarády a možná také vydělat nějakou tu kačku navíc. Sestřih deseti jednoduchých triků, na něž potřebujete pouze skleničku, zápalky nebo příbor. Zkuste se s kamarády vsadit, zda zvládnou vyřešit úkol v určitém časovém limitu.

Jimmy Fallon hraje song Blurred Lines

Komik Jimmy Fallon to umí pořádně rozjet. Do své noční show Late Night si zve nejrůznější známé osoby nebo skupiny, s nimiž často nacvičí nějaké vtipné číslo. Se skupinou The Roots si pro diváky připravili písničku Blurred Lines v netradičním podání. Song zahráli na hudební nástroje, s nimiž se můžete setkat v každé obyčejné škole.

Adidas Springblade

Ne, opravdu se nejedná o video z jiného světa. Tuto inovativní technologii můžete nosit i vy. Společnost Adidas ve své nové reklamě představila boty Springblade. Tato běžecká obuv je vybavena 32 polymerovými pružinami, které napomáhají při běhu. Člověk, který je nosí, je po došlápnutí jakoby odražen směrem kupředu.

People of Walmart

A teď tu máme něco pro odvážné povahy. Oblékání, to je věc, kterou se zabývá řada webových stránek. Na internetu se najdou informace, jak oblečení správně kombinovat, ale existují rovněž stránky, které sbírají módní úlety. Mnoho odstrašujících případů z Ameriky přináší web People of Walmart. Na jeden sestřih fotografických úlovků se můžete podívat právě teď.

CS24

Kočka si užívá masáž

Asi by vás ani nenapadlo, že by si nějaká kočička mohla užívat masáž tak jako tahle. Muž dává kočce masáž hřbetu, přičemž ona se ani nehne a zcela se oddává příjemnému pocitu. Je otázkou, kdo to vzdal, zda masér anebo kočka, jelikož takto to vypadá, že by si kočka masáž užívala donekonečna.

Byl pro vás článek přínosný?