Hlavní navigace

CnewsTV: 1000krát zpomalený výstřel z pistole pod vodou [video]

27. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Připravte se, protože 109. díl našeho seriálu vám odhalí další nezapomenutelná videa.

 

Poslední série seriálu Jak jsem potkal vaši matku

Na televizních obrazovkách se brzy začne vysílat poslední řada soap opery How I met your mother. Upoutávka na novou řadu je vskutku povedená a možná jste si sami říkali, že toho ty děti už mají dost. Za těch několik let jsme se stále nedostali k jádru problému a úroveň každého dílu pomalu klesá. Doufáme, že se tentokráte dozvíme, kdo je onou „matkou dětí“.

Velryba málem snědla potápěče

Takové setkání s velrybou se poštěstí jen málokomu. Několik potápěčů mělo šanci pozorovat, jak se obrovská velryba zrovna sytí planktonem. Jen náhodou se na jídelníčku velryby neobjevil jeden z potápěčů, když se velryba přiblížila k lodi a spořádala další sousto.

1000krát zpomalený výstřel z pistole pod vodou

Skupina, která si na Youtube říká The Slow Mo Guys, má na svědomí další zajímavé zpomalené video. Pomocí kamery zaznamenali pod vodou výstřel z pistole a více než tisíckrát jej zpomalili, abyste se na tento jev mohli podívat.

Chcete-li něco většího, neváhejte se podívat na zpomalené záběry zbraně Automat Kalašnikov AK-47 od Smarter Every Day.

Heineken ruleta

Nová virální kampaň pro Heineken mají na svědomí Wieden + Kennedy. Koncept je prostý. Náhodní cestující jsou odchytáváni na letišti s tím, že mají možnost si na ruletě vytočit náhodnou destinaci, kam se vydají namísto své plánované cesty. Ihned! Přes dva miliony zhlédnutí za týden je slušný výsledek.

MMF24

Reportérka nakreslila penis

Živé vstupy nejsou vždycky to nejlepší, co patří do obsahu televizních zpráv. I když se štáb snad celý den připravuje na několik sekund, kdy reportér veřejnosti sdělí jen několik vět, je vidět, že až tak dobře to naplánované nebylo. Důkazem je vstup reportérky Siobhan Riley, která v přímém přenosu na obrazovku nakreslí mužské přirození jakoby nic.

Byl pro vás článek přínosný?