Hlavní navigace

CnewsTV: Auto-moto speciál [video]

2. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtyřiaosmdesátý díl našeho seriálu je připraven a s ním také pět vybraných vtipných videí, která budou plná automobilů a motorek.

 

Odkud se berou děti?

Právě na tuto otázku se děti svých rodičů často ptají. Poprvé je však odhalen epický příběh o miminkách, která žijí na vzdálené planetě. Jak přijde jejich čas, nastoupí do vesmírné lodě a přistanou na Zemi. Zajímavou odpověď však syn vyvrací, což je ten správný čas pro otce, aby se ožehavému tématu vyhnul. Nová Kia Sorento je vybavena hlasovým ovládáním, které rychle pustí potřebnou písničku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak parkuje závodník

Správně zacouvat na podélné parkovací stání může být složitější, než se zdá. Zvlášť tehdy, když jste zvyklí na něco úplně jiného. Podívejte se na povedenou reklamu, v níž se automobilový závodník marně snaží zaparkovat své vozidlo. Tým Porsche k tomu dodává důležitou věc - naši závodníci umí jet pouze dopředu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Toyota RAV4 2013

Herečka Kaley Cuoco, kterou můžete znát ze seriálu Big Bang Theory, se objevila v nové sérii reklam na automobil Toyota RAV4 jako kouzelný džin. Její úkol je jednoduchý, bude plnit všechna přání rodiny, která si vozidlo zakoupila. Jaké by bylo to vaše?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Žádost o ruku na dálnici

Originální žádost o ruku, kde motorkářský gang zatarasí celou polovinu superširoké dálnice, můžete vidět asi jen v Americe. Sice to trvá jen pár minut, kdy se muž vysloví za vypuštěného dýmu, ale ten pohled stojí za to.

" width="560" height="420" frameborder="0">

MMF24

Kompilace nehod se šťastným koncem

A nakonec pro vás máme kompilaci videí, v nichž převažují zážitky s automobilovou dopravou. Mnohdy stačí jen pár centimetrů, aby se situace změnila v katastrofu. Tentokrát však dotyční měli svůj šťastný den.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?