Hlavní navigace

CnewsTV: jak vypadá K.O. iPadem [video]

8. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dvacátý devátý díl našeho seriálu s novou várkou vytříbených videí, která se ukázala na internetu.

Ohňostroj v Londýně 2012

V Londýně přivítali nový rok 2012 velkolepým způsobem. Jak by také ne, když v tomto roce hostí Letní olympijské hry. Ohňostroj byl nejlépe viditelný mezi severní a jižní oblastí Temže mezi mosty Lambeth a Waterloo, dokonce se vysílal i na velkoplošnou obrazovku na náměstí Trafalgar Square. Vy si ho můžete užít ve Full HD rozlišení přímo u vás doma.

 

" width="560" frameborder="0" height="315">

Rybaření pod ledem

Na internetu se objevilo unikátní video, které vám ukazuje krásy světa pod vodou ze zcela jiného úhlu pohledu. Užijte si s potápěči svět, kde můžete chodit vzhůru nohama po ledu. Záběry byly natočeny v jezeře Saarijärvi ve Finsku.

" width="560" frameborder="0" height="315">

Jak knokautovat iPadem

Nezahrávejte si nikdy s člověkem, který má v ruce iPad, mohlo by se vám to vymstít, jak názorně dokazuje další video. Dva bratři sedí v poklidu na pohovce, dokud jeden z nich nezačne svého bratra pošťuchovat. Tak dlouho do něj rýpe, až ho prostě praští svým iPadem.

" width="560" frameborder="0" height="410">

Předabovaná reklama

Perfektní vynález pro každou domácnost. Jedná se o humorně předabovaný originál reklamy na netradiční výrobek Pushover Plunge, který vám pomůže s úklidem záchodové mísy. Dá se smotat do kapsy a sedí na všechny druhy... vy víte čeho. Podotýkám, že tento neskutečně neuvěřitelný výmysl se dá doopravdy zakoupit, dokonce 2 za cenu 1. No, nekupte to :).

" width="560" frameborder="0" height="410">

CS24

Kočičí škodolibost

Škodolibost nezná hranic ani ve zvířecím světě, tak proč se trochu nepobavit. Koťátko Bella se snaží opatrně sejít neznámé schody, avšak kocour Kimba, který vše bedlivě sleduje, se jí snaží zezadu pomoci. Podívejte se sami na nejprohlíženější zvířecí video za poslední týden. Autor videa sděluje, že Bella neutrpěla žádné zranění.

" width="560" frameborder="0" height="315">

Byl pro vás článek přínosný?