Hlavní navigace

CnewsTV: Letní zvířecí speciál [video]

3. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vítejte u 110. pokračování našeho seriálu, který je tentokráte zaměřený pouze na zvířátka.

 

Psí obličeje při jízdě automobilem

Pro psy je jízda automobilem většinou utrpením. Následující kompilace vás však přesvědčí o omylu. Tito pejsci nejrůznějších ras si jízdu v autě užívají po svém. Pohled z okna je pro psy nezapomenutelný zážitek. S hlavou vystrčenou ven si větrem nechávají ofoukávat čenich, uši i tlamu, což někdy vypadá dost komicky.

Kočka a statická elektřina

Kromě psů patří mezi časté domácí mazlíčky kočky. S nimi si můžete užít také spoustu legrace. Příkladem je následující video, v němž si majitel udělal legraci ze své kočky. Snadným trikem se statickou elektřinou připevnil ke chlupům kočky nafouknutý balónek. A teď nastává otázka, jak se ho kočka zbaví?

Roztomilé káčátko

Na dalším videu uvidíte malé káčátko, které si člověka spletlo se svou maminkou. Bez svého pána nevydrží ani chvilku samotné, a proto jej všude následuje. Společně si užívají koupání, fénování nebo usínání. Je vidět, že si to malé žluté káčátko doslova užívá.

Talentovaný medvěd

I velká zvířata se dokážou naučit různým kouskům. Tento ruský medvěd je opravdový talent. Umí podlézat pod nohama, hrát na trumpetu, dělat kotouly nebo chodit po dvou. Přiznejte se, že byste taky jednoho takového chtěli. Je prostě úžasný.

CS24

Stromový dikobraz

A nakonec tu máme jedno unikátní zvíře, jehož rodný domov najdeme v Jižní Americe. Kuandu obecný je hlodavec, který svým vypadá jako dikobraz. Na rozdíl od něj však žije v korunách stromů. Pokud nemáte možnost toto krásné stvoření spatřit v některé z našich českých zoologických zahrad (ZOO Zlín, ZOO Plzeň), užijte si záběry nového přírůstku americké zvířecí organizace Animal Wonders.

Byl pro vás článek přínosný?