Hlavní navigace

CnewsTV: nejstrmější horská dráha na světě Takabisha [video]

17. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Šestý díl seriálu a nová pětice videí, která nás tento týden zaujala. Příjemnou zábavu.

Nejstrmější horská dráha na světě Takabisha

V Japonsku musí mít stále něco nového. Pod horou Fudži byla dne 16. 7. 2011 otevřena zcela ojedinělá horská dráha jménem Takabisha, která se může pyšnit přídomkem nejstrmější horská dráha na světě. Jestliže nemáte cestu do Japonska, užijte si aspoň virtuální projížďku v následujícím videu, která vám přiblíží tuto strhující podívanou. Uvidíme, jak dlouho si tuto první příčku Takabisha zachová.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Návod na výrobu motorky ze zapalovače

Nudíte se? Anebo si chcete vyrobit originální motorku z pouhých dvou zapalovačů? Ve videu uvidíte detailní návod, který vám pomůže z rozložených součástek dvou zapalovačů postavit nevídanou motorku. Vyzkoušejte svou zručnost, popřípadě trpělivost, a sestrojte si za pár minut zajímavou hračku, kterou nikdo nemá.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Štěkající kočka

Zvířata dokáží být opravdu zajímavá. V tomto videu se můžete mile pozastavit nad obyčejnou kočkou, kterou zachytila kamera právě ve chvíli, když štěkala z okna. Jakmile kočka zpozorovala člověka, začala vtipně měnit svůj hlas zpátky na kočičí. Jestli se snažila zastrašit nějakého psa nebo se jen snažila být slavnou, není zřejmé.

" frameborder="0" height="450" width="560">

Skrytá kamera s nevidomým zákazníkem

Nejvtipnější situace vznikají v každodenním životě. Další video představuje skrytou kameru, která nachytala trojici lidí na jednoduchý žert. Nevidomý muž sedí v restauraci a přeje si po lidech, aby mu nasypali sůl do polévky. Avšak vtip tkví v tom, že se nejedná o sůl, ale o čisticí prostředek, který má způsobit vybublání polévky. Na reakce se můžete podívat sami.

" frameborder="0" height="349" width="560">

KL24

David Beckham dal gól z rohového kopu

Největší hvězdou anglického fotbalu je bezpochyby slavný David Beckham. Své prvenství si zaslouží také za svůj dokonalý rohový kop, kterým si vysloužil branku pro svůj tým. Pusťte si video a podívejte se na skvělý trik, kterým se míč sám odrazil bez nutnosti spoluhráčů až do branky. Jedná se o parádní střelu, kdy Beckham dobře odhadl své soupeře, postavení spoluhráčů a brankáře.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?