Hlavní navigace

CnewsTV: Největší blb v české soutěži Taxík [video]

9. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Další 85. díl našeho pravidelného seriálu je připraven. Pět vybraných videí čeká jen na vás.

 

10 nejzábavnějších reklam Super Bowlu

Finálový zápas Super Bowlu byl zahájen a společnosti si pro tuto sledovanou příležitost připravily mnoho zajímavých i méně povedených reklam. Zde vám nabízíme video s deseti nejzábavnějšími reklamami. Každá propaguje něco jiného, od jídla, přes automobily až po jiné výrobky. Tyto reklamy prostě musíte vidět.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Debilní kecy studentů

Erik a Čeněk alias ViralBrothers útočí na vaše bránice dalším povedeným videem ze série debilních keců. Tentokrát si připomeneme hlášky, které jsou nečastější pro studenty. Ať už v současné době pracujete nebo chodíte do školy, tyto kecy musíte dobře znát.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Reklama Old Spice

Společnost Old Spice nasadila nové reklamy s novým neobvyklým nápadem. Tentokrát v nich hlavní roli hrají zvířata. Podívejte se na jednu z nich, kde mladá žena přemýšlí nad tím, proč je dotyčný muž tak přitažlivý, jiný, okouzlující a neodolatelný. Jak jinak, navoněl se deodorantem Old Spice.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Největší blb historie ČT v pořadu Taxík

Jestli jste někdy viděli zábavný vědomostní pořad České televize Taxík, jistě víte, o co běží. Náhodní lidé, kteří se potřebují taxíkem přepravit na nějaké místo, se v této show nečekaně dostanou do taxíku výherního. Než taxík dojede na požadované místo, člověk odpovídá na otázky. Tento mladík však byl asi tou nejhloupější osobou, která se v pořadu kdy objevila. I ty nejjednodušší otázky pro něj byly velkým oříškem.

" frameborder="0" height="315" width="560">

MMF24

Znaková řeč – hokej

Improvizační show Na stojáka čas od času odhalí talenty, které potom můžeme vidět v zábavním průmyslu. Podívejte se na jednu z povedených scének, kterou si připravili Martin Vasquez a René Jahoda. Téma je jednoduché – jak by vypadal hokejový zápas mezi Českou republikou a Slovenskem ve znakové řeči.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?