Hlavní navigace

CnewsTV: Ruské vznášedlo přistálo na zalidněné pláži [video]

24. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vítejte ve 113. dílu našeho seriálu s dalšími videi, která prostě musíte vidět.

 

Co dělají medvědi v lese, když tam nejste?

Přemýšleli jste někdy o tom, co dělají medvědi celou dobu v lese? Podívejte se na unikátní záběry z místa Kananaskis v Kanadě, kde byla k tomuto účelu v přírodě schována kamera, která každý den natáčela dění v lese. To byste nevěřili, co všechno se semlelo u jednoho stromu.

Ruské vznášedlo přistálo na zalidněné pláži

Na ruské pláži poblíž Kaliningradu přistálo v rámci cvičení vojenské vznášedlo třídy Zubr, které patří mezi největší vznášedla na světě. Lidé trávící čas na tomto místě se neměli čemu divit a museli uhnout, jelikož se jedná o vojenský prostor. Je však nejasné, proč se ve vojenském prostoru nacházelo tolik lidí.

Stromy se propadly do vody

Díky následujícím záběrům můžeme spatřit nevídaný jev, k němuž došlo ve státě Lousiana. Skupina stromů se propadla do země ve chvíli, když se dostala do úrovně nad jámu ve vodě. Stromy se postupně sesouvaly dolů, dokud nebyly vidět, čímž se vytlačila podzemní voda. Pokud byste chtěli tomuto jevu více porozumět, zhlédněte také druhé video, které je doplněno informačními popisky a obrázky.

Reklama na Nike

Jestli jste v něčem dobří, nepřestávejte posunovat své hranice, dokud nebudete nejlepší. Tak zní motto nové reklamy společnosti Nike. Snažte se být vždy o kousek, lepší, rychlejší a silnější, protože když se pak podíváte na všechny tyto maličkosti, uvidíte, jak velký kus práce jste odvedli.

CS24

Borkyně na konec

A je tu poslední video. Ve televizi se po zprávách ve sportu ukazují skoro vždy muži, kteří jsou svým výkonem označováni jako borci na konec. My vám chceme ukázat opak, a proto tu máme sličnou taekwondistku Tae-Mi, která originálně zahájila baseballový zápas v Soulu.

Byl pro vás článek přínosný?