Hlavní navigace

CnewsTV: Tetris na škole MIT [video]

29. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nová pětka vybraných videí jen pro vás v 45. dílu našeho nekončícího seriálu.

 

Tetris na škole MIT

Studenti se umí zabavit různými způsoby. Někdy se jedná o záminku, jak se vyhnout učení, jindy zase o způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli. V následujícím videu uvidíte studenty Massachusetts Institute of Technology, kteří originálně ztvárnili hru Tetris v oknech své koleje.

" width="560" height="410" frameborder="0">

S Old Spice můžete dělat všechno

Šílených reklam s Old Spice jakoby nebylo dost. Nyní přichází další, která tvrdí, že můžete mít cokoliv chcete. Můžete mít sofistikované kamarády, cool vlasy nebo si užívat vítězství ve všech sportech. Když voníte jako šampion, nic vám nestojí v cestě.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama s Michaelem Jordanem

Poučné video, které vám osvětlí život člověka, který má stejné jméno jako jedna sportovní hvězda. Dobrý příklad, jak využít celebritu v reklamě, aniž by se v ní objevila. Všichni si ji umí dobře představit. To není šílenost, to je sport.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kočka si užívá masáž

Kočky jsou velice přítulné. Když není po ruce člověk, který by je příjemně podrbal, nechají si líbit dokonce i masáž od neživého přístroje. Jak se sami přesvědčíte, kočka zachumlaná v dece si masírování náramně užívá.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Borec na konec

Někde v Rusku se zatopila jedna z místních ulic. Všechna auta se zastavila, lidé nevěřícně zírali. Ne každý však tuto situaci řešil pesimisticky. Přinášíme vám pohled na opravdového borce, který si obul prkno a vyrazil si zařádit na prázdných ulicích plných vody.

" width="560" height="410" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?