Hlavní navigace

CnewsTV: Vánoční speciál [video]

18. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dvacátý šestý díl našeho seriálu plný předvánoční atmosféry, který nabídne dvojnásobnou dávku zajímavých a vtipných videí právě s tematikou Vánoc.

Vánoční reklamy T-Mobile

I když se mobilní operátor Vodafone snaží v těchto dnech zaujmout reklamami s velikonočními králíčky, letošní jedničkou v oblíbenosti vánočních reklam se mezi diváky stal T-Mobile s Bolkem Polívkou. Podívejte se na poslední z natočených reklam, která se týká 3G sítě.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Jezděte opatrně

Zima je zase zpět, sice zatím ještě ne v plné síle, ale výrazně se ochladilo. Počasí se začíná zhoršovat a vy jen čekáte, kdy začne padat z nebe bílý nepřítel všech řidičů – sníh. Následující video ukazuje realistické záběry řidičů, kteří mají problém své vozidlo ovládat na kluzké vozovce. Proto nezapomínejte řídit v těchto dnech opatrně.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Reklama na obchod Target

Na Vánoce je třeba se náležitě připravit. Musíme nakoupit nejlepší dárky všem našim známým a rodině a ještě se z toho nezbláznit. Obchodní řetězec Target připravil sérii vtipných videí, které pojednávají o přípravě na vánoční shon a nákupy. Na tu nejvtipnější z nich, která láká na slevy, se můžete nyní podívat.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Vánoční hymna Evropy 2

Nejprohlíženějším českým hudebním videoklipem s tematikou Vánoc je následující předělávka písničky Party Rock Anthem od skupiny LMFAO. Moderátoři Evropy 2 si vymysleli humorný text, použili jej do chytlavé písničky a zhlédnutí jen naskakují.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Vtípek pro městskou policii v Praze

Pražská televizní stanice Metropol si připravila na policisty v Praze takový malý vtípek. Zaparkovala před budovou sáně Santa Clause s dárky a čekala, co se bude dít. Městská policie brání české tradice, Santa jednoduše v Praze nemá místo ani na parkování.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Osvětlení domu

Vánoce jsou především pro americké občany překonáváním hranic. To se týká také výzdoby vlastního domu a pozemku. Podívejte se na dům přesvícený vánočními světýlky, který se dokáže měnit v rytmu hudby. Zvolená píseň však namísto poklidných Vánoc připomíná spíše horor.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Vánoce s Achmedem

A nyní si dáme starší klasiku ze světa břichomluvectví. Kdo by neznal Achmeda, mrtvého teroristu, tak dělá ukrutnou chybu. Připomeňte si jeden z jeho vánočních speciálů, který je samozřejmě přeložen do češtiny. A pro ty z vás, kterým se Achmed zalíbil a chtěli by přídavek, tak ať si vyhledá video s názvem Jingle Bombs.

" frameborder="0" height="410" width="560">

Doba ledová: Země v pohybu

Nový rok je za dveřmi a na příznivce filmů čekají dvě speciální lahůdky. Jednou z nich je čtvrtý díl Doby ledové, která se proslavila hlavně díky malému kryserčákovi neustále dychtícím po svém oříšku. Podívejte se na trailer k tomuto filmu, který vás jistě rozesměje. A kdo má tu možnost, video lze pomocí tlačítka převést do 3D.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Muži v černém jsou zpět

A druhou očekávanou novinkou, která se v květnu objeví na filmových plátnech, budou Muži v černém 3. Nezapomenutelný agent Tommy Lee Jones a jeho parťák Will Smith jsou zpět v akci proti nebezpečným mimozemšťanům.

" frameborder="0" height="315" width="560">

KL24

Vánoční čas

A abychom se nakonec opravdu dobře naladili na Vánoce, připomeneme si skvělou vánoční píseň od skupiny Nightwork s názvem Vánoční čas, která vybízí ke klidu, míru a pojídaní cukroví. Text písně, ale také samotný videoklip vám zpříjemní volné chvíle pohody. Užijte si veselé Vánoce!

" frameborder="0" height="410" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?