Hlavní navigace

CnewsTV: velkolepý start Lumie 800 v Británii [video]

1. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Náš seriál pokračuje také v novém roce již dvacátým osmým dílem. Užijte si pět vybraných videí.

Projektorová show s Nokia Lumia

28. listopadu 2011 si mohli lidé v Londýně užít jedinečnou podívanou, kterou přinesla společnost Nokia. Věž Millbank byla zahalena do temnoty, aby mohla začít ojedinělá 4D projektorová show. Jednalo se o slavnostní zahájení prodeje nového mobilního telefonu Nokia Lumia 800. Užijte si celou projekci v HD rozlišení.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Jedinečný talent

Každý člověk je jiný, každý je originál. Na následujícím videu uvidíte mladou dívku, která se rozhodla světu ukázat, v čem je právě ona jedinečná. Dívka umí do rytmu pohybovat svým obočím. No, řekněte, kdo má taky takový talent nebo um rozpohybovat své obočí tak, jak právě chce?

" frameborder="0" height="410" width="560">

Opilost vs. realita

Doufáme, že jste si Silvestra užili tak, jak jste chtěli. I přes to doufáme, že se vám pod vlivem alkoholu nestala nějaká nepříjemnost, které byste mohli litovat. Podívejte se na porovnání toho, jak některé situace vnímá opilý člověk (dole) a jak je to ve skutečnosti (nahoře).

Top 10 vtípků

Pro všechny šprýmaře máme skvělý Top 10 těch nejlepších žertíků, které můžete provést svým drahým polovičkám nebo kamarádům. Nenechejte nic náhodě a připravte se na všechny situace. A kdo si v rošťárnách nelibuje, tak se může na žebříček od uživatele Breake alespoň podívat.

" frameborder="0" height="315" width="560">

KL24

Záchrana jelena

Je dobré na Nový rok udělat nějaký dobrý skutek, protože jak na Nový rok, tak po celý rok. Můžete se inspirovat tímto videem, kde malý jelen uvíznul na zamrzlém jezeře v chladné Kanadě a ne se dostat zpátky do lesa. Odvážní jedinci se mu však vydali na pomoc.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?