Hlavní navigace

Cyanide & Happiness je na Kickstarteru, přispějete jim?

15. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tvůrci sarkastických komixů (a několika videí) Cyanide & Happiness se rozhodli expandovat a využili pro tento záměr projekt Kickstarter – stejně jako fanoušci stavby Hvězdy smrti. Když uspějí a seženou dostatek prostředků, vytvoří celou sezónu 10minutových dílů, které budou od podzimu každý týden zveřejňovány na YouTube a jejich stránkách.

" frameborder="0" height="420" width="690">

Videa budou obsahovat jen velmi omezený počet reklamy, půjde stáhnout bez DRM a nebude nijak chráněno –  budete jej moci jakkoliv upravovat. Detaily projektu najdete přímo na Kickstarteru.

Když darujete 15 dolarů, dostanete přístup ke sledování, když 10 000 dolarů, přibude navíc i letenka do Dallasu a prohlídka jejich "studia". Dále budou trička, soundtrack, zarámovaný plakát a celá řada dalších blbin sběratelských věcí. To všechno vzniká z několik let starých a neumělecky nakreslených stripů, které se však staly zřejmě nejpopulárnějším komixem na internetu.

 

zdroj: Kickstarter, na novinku upozornila Nikola Bornová

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.