Hlavní navigace

Ronaldův přestup zamotal hlavu EA. Bude muset předělal novou Fifu

12. 7. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sportovní transfer roku nezamotal jen sportovním fanouškům a zaměstnancům Fiatu (více na Euro.cz), ale také vývojářům z Electronic Arts. EA před měsícem oznámilo, že tváří hry FIFA 19 bude po roce znovu Cristiano Ronaldo. Marketing se už rozjel na plné obrátky, jenže portugalský sniper tento týden změnil zaměstnavatele. Za 100 milionů eur míří do Itálie, kde od nové sezóny bude oblékat dres Juventusu.

V čem je problém. Veškeré již nafocené a natočené materiály s Ronaldem proběhly v dresu Realu Madrid, se kterým letos počtvrté za posledních pět let vyhrál Ligu mistrů. EA se navíc konečně podařilo od UEFA získat práva na nejdůležitější klubovou soutěž a Ronaldo s Realem a ušatým pohárem mají být symbolem nové Fify.

TIP: EA spouští Origin Access Premier. Všechny hry nabídne za předplatné

A nejen to, nová hra podruhé pokračuje v příběhové kampani smyšleného Alexe Huntera a minulý díl naznačil, že Hunter přejde do Realu, kde by nastupoval vedle Ronalda. Tuto etapu měla rozvést FIFA 19.

Hra vyjde až 23. září, takže v EA ještě mají dost času na to vymyslet, jak tyto trable vyřešit. Hunter může přejít do Juventusu, v Realu se kamarádit s Balem, Benzemou, Modričem a spol., nebo hra zkrátka nebude reflektovat současnost, ale paralelní dimenzi. Převlečení Ronalda z dresu Bílého baletu do Staré dámy už je jen drobnost. Zkrátka problémy prvního světa…

Cloud24

Chytíte všechny penalty s Fortunou?

banner2-fortuna-article

Byl pro vás článek přínosný?