Novou funkci zatím všichni uživatelé Facebooku nemají, jako obvykle ji bude Facebook všem aktivovat postupně. Každý uživatel s aktivovaným vylepšením potom od Facebooku dostane upozornění. Seznam uložených příspěvků je soukromý, nikdo z přátel i stránek se nedozví, že jste si něčí status, fotku, odkaz nebo video uložili.
Ukládání příspěvků v aplikaci pro iOS
Možnost uložit si příspěvek na později se určitě hodí, spousta lidí při prohlížení Facebooku nemá čas věnovat se všem delším a obsáhlejším příspěvkům na zdi, navíc je vyřizování věcí na Facebooku pohodlnější přes počítač v prohlížeči, než přes mobilní aplikaci. Teď už by se nemělo stát, že později na starší příspěvek zapomenete.
Ukládání příspěvků v prohlížeči
Ukládat příspěvky půjde v prohlížeči na desktopu/notebooku, i v aplikaci pro Android a iOS. Pro uložené příspěvky se na hlavní stránce v levém menu vytvoří speciální položka, podobně přes tlačítko s menu se k seznamu uložených příspěvků půjde dostat i přes mobilní aplikaci.
Zdroje: InsideFacebook, AllFacebook
