Hlavní navigace

FarCry 2: okuste jej na vlastní oči (video)

29. 5. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Podle jejich slov se samozřejmě bude jednat o naprosto dokonalou hru mezi jejíž hlavní přednosti patří nový Dunia Engine, podání ohně, prostředí, které jde rozbít na padrť nebo umělá inteligence.

Z oficiálního dokumentu jsou to pak právě tyto vlastnosti (jde o popis z pohledu výrobce, jestli je vše opravdu NEJ- bude možno posoudit později):

Dunia engine engine od osvědčeného týmu Ubisoft Montreal má přinést realistické a zničitelné prostředí, dechberoucí speciální efekty jako dynamický oheň, bouřky, dynamickou změnu dne a noc, dynamický hudební systém a nepředskriptovanou umělou inteligenci nepřátel.

Oheň – pociťte žár nejrealističtější ohně ve videohře vůbec! Využijte vítr a nalákání k překvapení nepřátel. Vezměte své Molotov koktejly či plamenomety a zlikvidujte je. Objevte, jak může oheň vnést do FPS hry nový rozměr.

Zničitelné prostředí – žádné další přemýšlení o překážkách, vše je rozbořitelné či změnitelné, dokonce i v multiplayer režimu! RealTree technologie Dunia enginu přináší také nejrealističtější vegeraci vůbec.

Otevřený svět okuste reálný svět zatímco se budete pohybovat na více než 50 km2 bez jediného natahování další lokace. Vyberte si svou vlastní cestu v obrovském prostoru. Prozkoumejte živoucí africký svět.

Velká dobrodružství a hodiny navíc v úkolech mimo hlavní linii – bojujte za dvě různé frakce a zkuste z více než 70 misí mimo hlavní děj.

Nenaskriptovaná umělá inteligence budete překvapeni, jak medici odnáší raněné vojáky na bezpečné místo. Budete stále včastěji číst strach z očí skřetů - tak jak bude vaše reputace ve hře stoupat. Okusíte hru s nikdy nepředvídatelnými reakcemi nepřátel.

Nyní se již dostáváme k samotnému videu. Jako první si můžete prohlédnout oficiální prezentaci FarCry 2, která je samořejmě velmi pěkná.

MMF24

 
Pokud by vám výše uvedené video dělalo problémy, můžete se podívat na Trailer z YouTube

Nutno ale přiznat, že velmi podobně vypadá i Tech Demo, které bylo prezentováno na Editor's Day. V tomto případě se ale nejedná o plnohodnotné demo, ale o demonstrační režim, který měl za úkol představit nové možnosti Dunia Enginu a hry samotné. Koneckonců, podívejte se sami, jak se ukázka z dema a prezentované Tech demo liší.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku