Hlavní navigace

FreeMyApps: placené aplikace pro iOS zadarmo. Žádný podvod ani pirátství

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nechcete utrácet za jinak placené aplikace jako GTA 3, Infinity Blade II, iMovie nebo GarageBand? Přitom ani nechcete jailbreakovat a pirátit? Od toho byla vytvořena nová služba FreeMyApps.com.

V jejím katalogu najdete spousty aplikací z App Storu zdarma. V čem je háček? Budete si muset nainstalovat další aplikace a po dobu minimálně 30 sekund si s nimi hrát. Za každou sponzorovanou aplikaci dostanete určitý počet kreditů (75, 150, …), za kredity pak nakoupíte software za App Storu. Resp. dostanete číslo redeem kupónu, kterým stáhnete aplikaci bez placení.

" width="560" frameborder="0" height="315">

FreeMyApps vás tedy osvobodí od poplatků, ale úplně zdarma není. Spolkne totiž dost času. U drahých aplikací se budeme muset dost snažit, pořád něco stahovat, instalovat a půl minuty hrát. Ale projekt podpoří jednak sponzory, k jejichž aplikacím byste se jinak ani nedostali, a jednak rozšíří základnu těch větších komerčních programů.

FreeMyApps FreeMyApps FreeMyApps FreeMyApps

V tuto chvíli je zatím podporována pouze platforma Apple iOS, tedy iPhony, iPody Touch a iPady. Abyste mohli stahovat, musíte v mobilním prohlížeči navštívit freemyapps.com.

MMF24

Oživeno 13.15: Vypadá to, že vygenerované kódy jsou platné pouze pro americké účty. Potvrzují to i na fóru MacRumors. Další země se prý dočkají později.

Byl pro vás článek přínosný?