Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma hry Lego The Hobbit a Full Throttle Remastered

14. 12. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Blíží se Vánoce a herní obchody rozjíždí předvánoční výprodeje. Abyste si mohli zahrát, ani nemusíte platit. GOG a Humble Bundle vám totiž dva tituly darují. Firma obchod nabízí zdarma Full Throttle Remastered, druhý pak Lego: The Hobbit. Obě akce končí v sobotu odpoledne, tak si pospěšte.

Full Throttle Remastered je předělávkou slavné klikací adventury z roku 1995. LucasArts a designér Tim Schafer byli tehdy v nejlepší formě. Příběh Bena, který musí očistit své jméno kvůli falešnému obvinění z vraždy, před více než 20 lety bodoval výborným humorem, parádní hudbou a povedeným dabingem. Jednu z postav dokonce namluvil Marc Hamill, filmový Luke Skywalker a hlas Jokera z některých animovaných nebo herních adaptací Batmana. Hra má na Metacritic průměrnou známku 77 % a je dostupná pro Windows, macOS i Linux.

Lego The Hobbit je dalším typickým spojením velké filmové adaptace a hračkářského gigantu. Výsledkem je průměrná akční adventura, která je roztomilá, má krkolomné ovládání a u níž se dojem zlepšuje tím, že ji můžete hrát v kooperaci ve dvou. Příběh sleduje první dva díly filmového Hobbita. Hra má průměrnou kritickou známku 68 %, titul je dostupný pro Windows a macOS.

CS24

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Byl pro vás článek přínosný?